Single post

Zakken van Sinterklaas uitgedeeld

In oktober van dit jaar zijn we voor de 16de keer van start gegaan met het inzamelen van cadeautjes voor Stichting Sint voor ieder kind.

Evenals de vorige jaren konden ook dit jaar de cadeautjes ingeleverd worden bij Dansschool Ri-Jo en de HEMA in winkelcentrum “De Struytse Hoeck”.

Van deze mogelijkheid hebben veel mensen gebruik gemaakt.

We hebben de zakken samengesteld en gezamenlijk met een groot aantal enthousiaste vrijwilligers ingepakt in de kantine van Korfbalvereniging ’t Capproen. Dit jaar waren er leesboeken beschikbaar gesteld door een basisschool mede hierdoor was de boekentafel weer goed gevuld. Ieder kind kon een boek uitkiezen op zijn/haar niveau.

Ook hebben wij een aantal giften mogen ontvangen waardoor wij in staat waren de cadeautjes die wij te kort kwamen te kopen en hebben we iedere zak kunnen voorzien van kruidnootjes en een chocoladelettertjes.

Op 1 december hadden we voor 140 kinderen cadeautjes klaarstaan bij de voedselbank Hellevoetsluis. Deze kinderen zijn verrast met de zakken die de Sint voor hen had achtergelaten. Bij deze willen we iedereen bedanken die ons heeft geholpen om van deze actie weer een groot succes te maken.

design mede dankzij teslathemes