Single post

Uitdelen zakken/iedereen bedankt!

In oktober van dit jaar zijn we voor de 13de keer van start gegaan met het inzamelen van cadeautjes voor Stichting Sint voor ieder kind. Evenals vorig jaar konden ook dit jaar de cadeautjes ingeleverd worden bij Dansschool Ri-Jo en de HEMA in winkelcentrum “De Struytse Hoeck”. Van deze mogelijkheid hebben veel mensen gebruik gemaakt. Wist u dat we ook een aantal mensen hebben die heel het jaar door voor ons cadeautjes verzamelen?! Een groot aantal enthousiaste vrijwilligers hebben ons ook dit jaar (vanuit huis) geholpen met inpakken van de vele cadeautjes. Bij deze willen wij dan ook iedereen bedanken die een gift aan ons hebben overgemaakt. Ook de geweldige sponsering van Emerald Kalama Chemical heeft ervoor gezorgd dat we in dit moeilijke coronajaar ons doel hebben kunnen halen. Zo hadden we de mogelijkheid cadeautjes aan te schaffen die we te kort kwamen en waren alle zakken voorzien van een zak kruidnootjes en een chocoladelettertje. We hadden op 1 december voor 202 kinderen cadeautjes klaarstaan bij de voedselbank Hellevoetsluis. Deze kinderen zijn verrast met de zakken die de Sint voor hen had achtergelaten. Bij deze willen we iedereen bedanken die ons op enigerlei wijze hebben geholpen om van deze actie weer een groot succes te maken.
design mede dankzij teslathemes