Single post

Uitdelen Zakken van Sinterklaas 2019 / Iedereen bedankt!

Iedereen bedankt In oktober van dit jaar zijn we voor de 12de keer van start gegaan met het inzamelen van cadeautjes voor de actie Sint voor ieder kind. Evenals vorig jaar konden ook dit jaar de cadeautjes ingeleverd worden bij Dansschool Ri-Jo en de HEMA in winkelcentrum
“De Struytse Hoeck”.
Van deze mogelijkheid hebben veel mensen gebruik gemaakt.

Een groot aantal enthousiaste vrijwilligers hebben ons ook dit jaar geholpen met inpakken van de vele cadeautjes en het samenstellen van de zakken.
Ook zijn we heel erg dankbaar voor een ieder die een gift aan ons heeft gegeven. Zo hadden we de mogelijkheid cadeautjes die we te kort kwamen aan te schaffen.

Stichting Dag met een Lach hebben ons dit jaar ook geholpen met superveel cadeautjes, deze stichting organiseert leuke events met Supercars en sport-auto’s voor kinderen die wel een verzetje kunnen gebruiken.
Maar ook met de praktische ondersteuning die wij hebben mogen ontvangen van Uitzendbureau Way2Work Voorne Kracht te Vierpolders zijn we erg blij.

We hadden op 3 december voor 187 kinderen cadeautjes klaarstaan bij de voedselbank Hellevoetsluis. Deze kinderen zijn op deze avond verrast met de zakken die de Sint voor hen had achtergelaten.
Bij deze willen we iedereen bedanken die ons op enigerlei wijze hebben geholpen om van deze actie weer een groot succes te maken.

Tot volgend jaar!
design mede dankzij teslathemes