Single post

Uitdelen zakken van Sinterklaas 2018

In oktober jl zijn we voor de 11de keer van start gegaan met het inzamelen van cadeautjes zodat ieder kind in Hellevoetsluis een hele leuke Sinterklaasavond heeft met kruidnootjes en cadeautjes. De cadeautjes konden ook dit jaar weer worden ingeleverd bij de HEMA in winkelcentrum “De Struytse Hoeck” en dansschool Ri-Jo. Van deze mogelijkheden hebben gelukkig veel mensen gebruik gemaakt. Een groot aantal enthousiaste vrijwilligers hebben ook dit jaar weer geholpen met het inpakken van de vele cadeautjes en het samenstellen van de zakken. Wij zijn erg dankbaar voor een ieder die een gift heeft gegeven waardoor het mogelijk was de cadeautjes die we te kort kwamen aan te schaffen. Ook de praktische ondersteuning van Uitzendbureau Way2Work was zeer welkom. In totaal zijn er dit jaar 84 zakken uitgedeeld bij de voedselbank Hellvoetsluis voor in totaal 164 kinderen. Bij deze willen wij u allen bedanken voor uw hulp, samen maken we het verschil!        
design mede dankzij teslathemes