Single post

Uitdelen zakken van Sinterklaas/iedereen bedankt!

UitdelenIn oktober van dit jaar zijn we voor de 10de keer van start gegaan met het inzamelen van cadeautjes voor de actie Sint voor ieder kind. Evenals vorig jaar konden ook dit jaar de cadeautjes ingeleverd worden bij Dansschool Ri-Jo en de HEMA in winkelcentrum “De Struytse Hoeck”. Van deze mogelijkheid hebben veel mensen gebruik gemaakt. De Intertoys te Hellevoetsluis en een groot aantal enthousiaste vrijwilligers hebben ons ook dit jaar geholpen met inpakken van de vele cadeautjes en het samenstellen van de zakken. Ook zijn we heel erg dankbaar voor een ieder die een gift aan ons heeft gegeven. Zo hadden we de mogelijkheid cadeautjes die we te kort kwamen aan te schaffen. Ook zaten er in iedere zak chocoladelettertjes en een zak pepernoten om gezellig op tafel te zetten en van te smullen op sinterklaasavond. Maar zeker ook met de praktische ondersteuning die wij hebben mogen ontvangen van Uitzendbureau Way2Work te Hellevoetsluis en SERIS Security te Dordrecht zijn we erg blij. We hadden 74 zakken klaarstaan voor 145 kinderen bij de voedselbank Hellevoetsluis. Deze 145 kinderen zijn op vrijdag 1 december door Piet verrast met de kleurrijke zakken van Sinterklaas. Bij deze willen we iedereen bedanken die ons op enigerlei wijze hebben geholpen om van deze actie weer een groot succes te maken. Inleveren van de cadeautjes kan nog t/m 5 december. We zijn altijd erg blij als we weer een begin hebben voor het volgende jaar!
design mede dankzij teslathemes