Single post

Sorteren van het speelgoed in volle gang

We zijn al druk bezig geweest met het sorteren van de ingeleverde cadeautjes, wat gaan de kinderen daar blij mee zijn:-) De cadeautjes worden 1 december uitgedeeld aan de kinderen. Cadeautjes zijn natuurlijk nog steeds van harte welkom! Op dit moment hebben we het meeste behoefte aan cadeautjes voor de leeftijdscategorie 7 t/m 9 jaar. Inleveren kan t/m 5 december bij de HEMA, winkelcentrum Struytse Hoeck te Hellevoetsluis of bij Dans- Party- en Businesscenter Ri-Jo. Cadeautjes die tussen 1 en 5 december worden ingeleverd gebruiken wij voor het volgende jaar. Op deze manier hebben we voor 2018 ook alweer een beginnetje wat natuurlijk erg fijn is. Iedereen die al een cadeautje heeft ingeleverd willen we bij deze alvast hartelijk bedanken.
design mede dankzij teslathemes