Single post

Sint voor ieder kind 2017

Op zaterdag 18 november verwelkomen we Sinterklaas weer in Nederland. Na een lange reis komt hij samen met zijn pieten aan in Hellevoetsluis om alle kinderen te voorzien van een cadeautje, heerlijke pepernoten en wie weet nog een chocoladeletter.

Om Sinterklaas daarbij een handje te helpen organiseert Stichting Sint voor ieder kind voor het 10e jaar een inzamelingsactie voor nieuwe cadeautjes.

Stichting Sint voor ieder kind bestaat uit een team vrijwilligers die er met elkaar voor zorgen dat ieder kind een vrolijk sinterklaasfeest kan vieren met cadeautjes.

In samenwerking met de voedselbank Hellevoetsluis worden elk jaar de anonieme lijst met kinderen van de leeftijden 0 t/m 12 jaar opgesteld in het grote boek en worden er zorgvuldig zakken samengesteld per gezin. Vorig jaar hebben we dankzij uw hulp 131 kinderen blij kunnen maken.

Ook dit jaar willen we dit weer mogelijk maken en kunnen we uw hulp goed gebruiken, door bijvoorbeeld een cadeautje te kopen voor kinderen van de leeftijden 0 t/m 12 jaar of als u liever een financiële bijdrage levert kan dat natuurlijk ook via rekeningnummer NL58 INGB 0006 4132 95.

Als u uw cadeautje heeft gekocht kunt u die inleveren bij de HEMA, afdeling Klantenservice, Winkelcentrum “De Struytse Hoeck” of bij Dans, Party- en Businescenter Ri-Jo,
Kanaalweg Oostzijde 134 te Hellevoetsluis.

Als u niet in staat bent uw cadeautje ergens in te leveren kunt u contact opnemen via info@sintvooriederkind.nl of 06-21576613 bellen zodat wij het eventueel bij u komen ophalen.

Ook vragen wij of u ons zou willen volgen op social media en onze accounts te delen zodat nog meer mensen ons kunnen steunen.
Facebook Sint voor ieder kind 
Instagram Sint voor ieder kind

Alvast bedankt voor uw hulp,

Stichting Sint voor ieder kind.
design mede dankzij teslathemes