Single post

Uitdelen van de zakken van Sinterklaas

Op 4 december jl hebben wij Sint voor ieder kind 2015 afgerond met het uitdelen van de zakken van Sinterklaas. Dit jaar hebben we 112 kinderen blij kunnen maken met Sinterklaas cadeautjes. En daardoor is voor deze kinderen Sinterklaas avond extra speciaal geworden. Wij willen graag de V&D Struytse Hoeck en Dans, Party- en Businesscenter Ri-Jo bedanken voor het enthousiast inzamelen van de cadeautjes en kledingbeurs Jep te Hellevoetsluis en SERIS Security te Dordrecht voor hun donaties waardoor het ook dit jaar weer mogelijk was een zak met heerlijke kruidnootjes en chocoladeletters toe te voegen aan de zakken. Ook de vele vrijwilligers die ons dit jaar weer hebben geholpen bij het inpakken willen we via deze weg bedanken en dan natuurlijk u, die ook dit jaar zoveel mooi speelgoed heeft ingeleverd.  Wij verzekeren u dat de kindjes er super blij mee zijn. BEDANKT!

LAAT EEN BERICHT ACHTER

design mede dankzij teslathemes